Arrangementen

Vespa Route

Wenst u zich geen zorgen te maken om de weg te vinden om de mooie streek te verkennen dan zorgen wij voor een route aan de hand van een GPS.

Voor u maken wij een route die u op uw eigen tempo kan afleggen. Op deze routes hebben we ervoor gezorgd dat je zeker kunt genieten van de omgeving en veel moois kan zien. Uiteraard hebben wij er ook voor gezorgd dat er voldoende mogelijkheden zijn op de route voor een natje en een droogje.

Picknickroute

Wij kunnen er ook voor zorgen dat u zorgeloos kan genieten van een lekkere picknick onderweg. Zo kan u volledig tot rust komen. We vragen wel minimum 48 uur op voorhand te reserveren. Bij allergieën vragen wij dit op voorhand te melden.

01

Picknick

"The good morning"

€13

02

Picknick

"Uit het vuistje"

€22

03

Picknick

"Morso delizioso"

€35

ESCAPE ROOM

De Vespa tour nog spannender maken…. dan gaan jullie de spanning opzoeken in een escape room. Zal het jullie het lukken om binnen het uur buiten te geraken? Want samen zullen jullie de spanning moeten doorstaan terwijl het klokje tikt…

De escape room

Aan de hand van het oplossen van raadsels, codes, puzzels enz. komen jullie een stapje dichter tot de uitgang van de escape room. Binnen het uur moeten jullie buiten geraken. Dus teamwork is the spirit!

Het spel is ontworpen om met 3 tot 6 spelers te kunnen spelen. De aangeraden minimum leeftijd is 15 jaar.

De tarieven

Het totale pakket duurt ongeveer 4u30.

De Escape room is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag 's avonds. In het weekend kan dit doorgaans de dag.

Lunch & diner

De mogelijkheid om een Vespa tocht te doen met een lunch of diner is er ook! In samenwerking met volgende restaurants kunnen wij u een arrangement aanbieden.

De Afspanning

De zandvlooi